Водещ производител на висококачествени пожароустойчиви врати от дърво и MDF.

Интекст е водещ производител на висококачествени пожароустойчиви врати от дърво и MDF. Нашите врати са проектирани да предпазват живота и имуществото на хората в случай на пожар, като в същото време предлагат естетическа привлекателност, която допълва архитектурния дизайн на всяко помещение.

В Интекст разбираме, че пожарната безопасност е от решаващо значение за органите по пожарна безопасност, архитекти, професионалисти по пожарна безопасност, строителни компании и инвеститори в жилищни и обществени сгради. Затова сме се посветили да проектираме и произвеждаме пожароустойчиви врати, които не само отговарят на най-високите стандарти в индустрията, но и предлагат безброй дизайнерски опции, за да отговорят на индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Нашите пожароустойчиви врати са изработени от най-висококачествени материали, а нашият екип от специалисти използва най-новите технологии, за да гарантира, че те са както издръжливи, така и ефективни. За разлика от стоманените врати, нашите врати от дърво и MDF предлагат широк спектър от дизайнерски възможности, което ги прави популярен избор за различни приложения, от търговски до жилищни сгради.

Предлагаме редица услуги, за да се гарантира, че вашите пожароустойчиви врати са винаги в отлично състояние. Нашият екип от професионалисти е на разположение да осигури монтаж, поддръжка и ремонтни услуги, за да се гарантира, че вратите ви работят най-добре.

В нашата компания се гордеем с нашата ангажираност към качеството и обслужването на клиентите. Вярваме, че пожарната безопасност не трябва да бъде компромис.