специалист в продажбата на пожароустойчиви врати


е специализирана фирма в продажбата на пожароустойчиви врати, които отговарят на всички изисквания и стандарти за сигурност при пожар. Вратите, които се предлагат от компанията са висококачествени и отговарят на най-високите стандарти за безопасност и надеждност.

Всички наши пожароустойчиви врати са изработени от специални материали, които имат способността да издържат на високи температури, запазвайки при това стабилността си и спирането на разпространението на пожара. Те са снабдени с иновативни системи за заключване, които ги правят надеждни и трудно достъпни за нежелани гости.


"Солид Дорс Център" ООД предлага широка гама от пожароустойчиви врати, които могат да бъдат персонализирани според нуждите и изискванията на Пожароустойчивите блиндирани врати Солид, които могат да се намерят в шоурума, се изработват с помощта на най-новите технологии и екип от професионалисти, които се грижат за качеството на всеки продукт.


Освен пожароустойчиви блиндирани врати Солид - EI 60 и EI 30, в "Солид Дорс Център" ООД могат да се намерят и пожароустойчиви плъзгания на немския бранд Hormann


както и пожароустойчиви врати EI 60 и EI 90 за общи помещения на италианската марка Ninz.


Всички продукти в "Солид Дорс Център" ООД са сертифицирани от оторизирани органи и отговарят на всички изисквания за безопасност при пожар. Стремим се да предоставим нашите продукти на конкурентни цени и да осигурим на клиентите си качествено обслужване, монтаж и следпродажбена поддръжка.